Γνωρίζουμε πολύ καλά απο ρολόγια και έχουμε πάθος με την υψηλή ωρολογοποιϊα. Τα αντίγραφα μας είναι κατασκευασμένα 1 προς 1 με το αυθεντικό σε όλα τα επίπεδα, τεχνικά και αισθητικά.

Ο αυτόματος μηχανισμός Miyota 9015 made in Japan, τροφοδοτεί με ομαλή συνεχή κίνηση τους δείκτες και θα κάνει το ρολόϊ σας να λειτουργεί όσα χρόνια κι αν περάσουν σαν την πρώτη μέρα.

Μοναδικά μεγάλη αυτονομία, συνεχή ροή, ατσάλινα μέρη λιπαινόμενα με micro oil για απρόσκοπτη λειτουργία.

Καθαρό ατσάλι 904L σε όλα τα σημεία του ρολογιού και όχι απλή επίστρωση ατσαλιού. ‘Ετσι είστε 100% σίγουροι πως δεν πρόκειται η κάσα ή το μπρασελέ και τα κουμπώματα ή η κορώνα να διαβρωθούν ποτέ, ή να οξειδωθούν.

Το καντράν δεν είναι ακόμα ένα απλό καντράν….

Είναι απο αχάρακτο ορυκτό κρύσταλο ζαφειριού, με επίστρωση antireflective coating, για να βλέπετε πεντακάθαρα την ώρα μέσα στο καντράν ακόμα και με δυνατό ήλιο ή δύσκολο φωτισμό. Στο κάτω μέρος υπάρχει με cnc laser τυπωμένο το σήμα της Rolex.

Κάθε ρολόϊ ετοιμάζεται και προσαρμόζεται στον καρπό σας πριν ακόμα το παραλάβετε! Απλά μας λέτε την διάμετρο του καρπού σας κι εμείς αφαιρούμε ή ακόμα προσθέτουμε links στο μπρασελέ για να έχει απόλυτη εφαρμογή στο χέρι σας όταν το παραλάβετε.

Τα ρολόγια είναι water proof κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει πλέον να φοβάστε να αποφεύγετε την επαφή με το νερό. Αντιθέτως, μπορείτε άφοβα να το φοράτε χωρίς να ανησυχείτε αν βραχεί αφού είναι ελεγμένα πριν παραδωθούν.